Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Yeni Hizmet Araçları İçin Kurban Kesildi

Akseki Belediyesi’nin hizmet filosuna kazandırılan çöp kamyonu, yol süpürme aracı,midibüs,kamyon, greyder,kamyonet ve 2 adet 4*4 arazi araçları için kurban kesildi.

Akseki’nin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için çalışmalarına ara vermeden devam eden Akseki Belediyesi, hizmet filosuna kattığı 0km çöp kamyonu,0km yol süpürme aracı midibüs, kamyon,greyder,kamyonet ve 2 adet 4*4 arazi aracı için sade bir hizmete alım töreni düzenledi. Akseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü garajında düzenlenen programa Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan,Akseki AK Parti İlçe Başkanı Veysel Demir,Akseki Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve personel katıldı.

Akseki Merkez Cami imamı tarafından yapılan dua ve hep birlikte getirilen tekbirin ardından kurbanlık koç mezbaha personeli tarafından kesildi. Türk bayrağı asılan hizmet araçları programın ardından görev yerlerine hareket etti.

Akseki Belediyesi’nin araç filosunun genişlediğini ve hizmet kalitesinin arttığını belirten Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan yaptığı açıklamada,
“Akseki Belediyesi olarak kıymetli hemşehrilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filomuza yeni araçlar eklemeye devam ediyoruz. Akseki’miz büyürken bizler de hizmetimizi güçlendiriyor ve daha kapsamlı bir hale getiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarına anında müdahale edip, etkili ve kaliteli hizmet sunmaktır.Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Ekiplerimize kazasız belasız çalışmalar diyorum” diye konuştu.