Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Başkan Özkan’dan Personele Başarı Belgesi

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, personellerinin gösterdikleri performans ve diğer personele örnek olmalarından ötürü başarı belgesi verdi.

Akseki Belediyesi. Korona virüs salgınına karşı tedbir alınarak yapılan toplantıda Akseki Belediyesi’nin farklı birimlerinde çalışan personellerine, görevlerinde gösterdikleri performans ve diğer personele örnek olmalarından dolayı başarı belgesi verdi. Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdoğan tarafından isimleri okunarak çağırılan personellere başarı belgeleri Belediye Başkanı İbrahim Özkan tarafından bizzat takdim edildi.

Korona virüsü ile mücadele kapsamında sahada çalışan Akseki Belediyesi personellerine başarı belgesi veren Başkan Özkan “Akseki Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Şu anda tüm dünyayı saran korona virüs salgını var. Bu virüs herkesi tehdit ediyor. Akseki Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında sizlerle birlikte fedakarca bir çalışma içerisindeyiz. Herkes üzerine düşen vazifeyi hakkıyla ve fazlasıyla yapıyor. Gece gündüz mesai saati gözetmeksizin çalışıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Yapılan işin küçüğü büyüğü yok ve gerçekten çok önemli. Özellikle Korona virüsü salgınından sonra yapılan temizlik çalışmasının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. İnşallah çalışmalarımızı daha da arttıracağız. Özellikle diğer birimden bazı arkadaşları temizlik ekibine dahil ederek, Akseki’nin her noktasına ulaşmak için daha da gayret edeceğiz. Eleman ve araç sayımızı arttırıyoruz. Bu illetten Akseki’mizi korumuş olacağız. Bu zorlu süreçte biz ne kadar iyi çalışırsak vatandaşımız o kadar rahat edecek ve bu illetten uzak kalacak. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Personeller belgeden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek,Başkan Özkan’a teşekkür ettiler.