Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Başkan Özkan Engelliler Haftası’nda Özel Çocukları Unutmadı

Engelliler Haftası vesilesiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, İlçe merkezi dahil 51 mahalledeki özel çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Özkan, Engelliler Haftası’nda özel çocukları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Ailelerin hatırlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Özkan, “Aslında engelli kardeşlerimizi anlamak için empati yapmak için çok özel bir dönem. Çünkü evlerdeyiz. Canlar sıkılıyor ve bu psikolojik olarak da insanları çok ciddi etkiliyor. Engelli çocuklarıyla yıllarca uğraşan anne ve babaları düşündüğümüzde onları anlayabilmek, onları izlemek için çok özel bir dönem.Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin hayatlarını imkanlar ölçüsünde kolaylaştırmak, özel çocuklarımızı topluma daha fazla entegre edebilecek projelere imza atmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanlarında ve destekçileri olacağımızı da bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.

Özel çocuklar ve aileleri de ziyaretlerinden ötürü Başkan Özkan’a teşekkür etti.