Başkan Özkan’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

Akseki Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde İlkokul ve ortaokula giden öğrencilere hediye verdi.
Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çocukların yüzünü güldürdü. Belediye Ekipleri koronavirüs salgını nedeniyle dışarı çıkmaları yasak olan çocukların evlerine kadar giderek hediyelerini teslim etti.
Ekipleri karşılarında gören çocukların hediyelerini aldıkları an ki sevinçleri ise yüzlerinden okundu. Çocuklarla yakından ilgilenen ekipler, uzun uzun sohbet ettiği çocukların ve ailelerinin bayramlarını kutladı.
Akseki Belediyesi olarak özellikle Ramazan Ayı’nın da gelmesi ile birlikte sosyal yardım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Özkan “Bayrama sayılı günler kala çocuklarımızı mutlu etmek adına hediyeler veriyoruz. Onların yüzündeki gülüşü görmek, bizleri onlardan daha çok mutlu ediyor.Gücümüze güç katıyor. Şimdiden tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını dilerim. Hayırlı bayramlar” dedi.
Ziyaretlere Özkan’ın eşi Aysel Özkan ile Akseki Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Dilek Arısoy da katıldı.