Akseki’de Denetim Yapıldı

Antalya’nın Akseki İlçesinde maske,sosyal mesafe ve temizlik denetimi yaptı
Türkiye genelinde bugün gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Akseki’de de ekipler sahaya indi. Kaymakam Volkan Hülür Belediye Başkanı İbrahim Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Merve Onuk,İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü M.Sait Yıldırım,İlçe Emniyet Amiri Ali Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Onur Yaldırak,Zabıta,Polis ve Jandarma ekipleri ile vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alanlarda ve ilçedeki tüm dükkanlarda denetimler yaptılar.
Kaymakam Hülür ve Başkan Özkan kurallara uyulması konusunda vatandaşı ve esnafı uyardı.
Başkan Özkan vatandaşın hassasiyet içinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyduğunu, belediye olarak ilgili yetkililerin denetimleri aralıksız olarak sürdürdüğünü kaydetti.