Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Akseki Belediyesi’nin Asfalt Hamlesi Sürüyor

Akseki Belediyesi,ilçe merkezi ve kırsal kesimde tahrip olan yolların alt yapı ve zemin iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,ilçe genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.Belirli program çerçevesinde ilçe genelinde eş zamanlı çalışmalar yürüten ekipler son olarak Demirciler Mahallesinde asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Akseki Belediyesi eskiyen, çeşitli nedenlerden dolayı tahrip olmuş bölgelerde yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Kuyucak-Gümüşdamla Mahallesi arası bağlantı yolunun çalışmasına başlayan ekipler program dahilinde Taşlıca-Murtiçi bağlantı yolunu da yaptıktan sonra Cevizli,Dutluca ve ilçe merkezindeki mahalle yollarını yapacağını ve çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini bildirdi.

Akseki şehir merkezinin farklı bölgelerinde eskiyen ve bozulan yolları yenileyen ekipler, normalleşme süreci kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Asfaltsız cadde ve sokak bırakmamak için ekiplerin hummalı bir çalışma sürdürdüğünü ifade eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, ulaşım alanındaki yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Özkan, “Akseki’nin her bölgesinde, kimse buraya uğramıyor denilen bölgelerinde dahi hizmet üretiyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Akseki’de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.