Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Akseki’ye Sıfır Çöp Kamyonu

Akseki Belediyesi’ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çöp toplama kamyonu hibe edildi.
Belediye Başkanı İbrahim Özkan, belediye binası önünde düzenlenen tanıtımda, yaklaşık 500 bin lira değerinde olan aracın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Göreve başladıkları bir yılı aşkın süredir daha güçlü bir Akseki Belediyesi için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Özkan,51 Mahalleye ve halka daha kaliteli hizmet sunacaklarını ifade ederek “Amacımız, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapmak. İlçemiz sınırları içerisindeki her sokak ve mahalleye hizmet götürmek için dinamik ve hızlı olmak durumundayız. Bu nedenle hem araçlarımızı gençleştiriyor hem de yeni araçlarla her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. Akseki Belediyesine hibe edilen çöp toplama kamyonundan dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız sn. Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Belediyelerin en önemli görevlerinden birisi evsel atıkların toplanmasıdır.” dedi.
Özkan, çöp kamyonunun en kısa sürede hizmete sunulacağını kaydetti.