Başkan’dan Öğrencilere Okul Hediyesi

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, eğitim öğretime başlayan birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine hediyeler verdi.
Öğrencilere içersinde atıştırmalık yiyeceklerin yanı sıra maske ve okul ihtiyaçlarının bulunduğu paketleri hediye eden Özkan, yaptığı açıklamada, “Okullarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle güzel. Çocuklarımızın ve velilerimizin heyecanına ortak olduğumuz bugün de yavrularımıza küçük paketler hazırladık. ” ifadelerini kullandı.
Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni eden Özkan, “Kısa sürede salgını atlatıp okullarımızdaki heyecanın ve mutluluğun artmasını temenni ediyorum. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının asla ihmal edilmemesini rica ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Programa Akseki Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı’da katıldı.
Hediye alan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.