Başkan Özkan Öğretmenlere Çiçek Hediye Etti

Antalya Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlere çiçek ve hediyeler verdi.
” Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” diyen Başkan Özkan, sözlerine şöyle devam etti: “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bu düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.