Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Akseki Belediyesi sağlık çalışanlarının haftasını kutladı.

Antalya’da Akseki İlçesinde 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası sebebiyle Belediye tarafından hazırlanan tatlı ve gıda malzemelerinden oluşan kumanya sağlık çalışanlarına dağıtıldı.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, AA Muhabirine , bir günde değil her gün sağlık çalışanlarının yanında olarak onlara destekte bulunduklarını söyledi.

Bu doğrultuda belediye tarafından tatlı ve gıda malzemesinin yer aldığı paketler hazırladıklarını belirten Özkan, paketleri, Akseki Devlet Hastanesi, Sağlık Ocağı,112 Acil Sağlık Ekipleri ve ilçedeki eczanelere dağıttıklarını bildirdi.
Pandemi sürecinde insanların sağlığı için canlarını ortaya koyarak hizmet veren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Özkan, “Koronavirüsten dolayı tüm dünya ile birlikte ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte en çok zorlananlar ise sağlık çalışanlarımız oldu. Bu mücadelenin başkahramanları olan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az.” dedi.
Belediye ekiplerine teşekkür eden sağlık çalışanları da memnuniyetini dile getirdi.