Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Belediye Personeli ve Aileleriyle Piknik Yaptı.

Huzur veren ortamı ile Akseki’nin gözde piknik alanlarından biri olan Yarpuz Çambeleni mesire yerinde organize edilen pikniğe Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ile  belediye personeli ve aileleri katıldı. Akseki Belediyesi’nce düzenlenen piknikte tüm personelle tek tek görüşen Başkan Özkan onlarla sohbet ederek personeline bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Piknik alanındaki çocuklarla da yakından ilgilenen Özkan, Personele başarılı çalışmaları için teşekkür ederek, bu tür organizasyonlarda sağlanan sıcak ve samimi ortamın kaynaşmaya vesile olduğunu, moral ve motivasyonu arttırdığını söyledi. Başkan Özkan, “Akseki’nin her köşesinde ne hizmet yapıyorsak sizlerin eseridir, sizlerin gayretlerinizdir. Bizde herkes eşittir. Mesai gözetmeksizin hemşehrilerimize hizmet etmekte yoğun emek sarf eden belediye personelimiz ve aileleriyle personel pikniğimizde bir araya geldik. Güçlü Akseki’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

Belediye personelinin doyasıya eğlenip stres attığı piknikte belediye personeli ve aileleri güzel ve unutulmaz bir gün geçirdi.