MURTİÇİNDEN SONRA CEMERLER’E DE İSTİNAT DUVARI

Akseki'de mahallelerdeki yol çalışmaları kapsamında istinat duvarı yapımı Tamamlandı

Akseki Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce Murtiçi Mahallemizdeki Duvar Tamamlandıktan Sonra  Cemerler mahallemizde de başlatılan toplam da 200 metrekarelik istinat duvarı yapımı tamamlandı. Duvarın Yapım çalışmalarının ardından Duvarın yanında  bulunan yolun yapımına ekiplerimizce başlandı.

Akseki Belediye Başkanı Ezc M. İsmet Uysal,  yaptığı açıklamada, Taşlıca Mahallesi'nde 450 metrekare piknik yeri istinat duvarı yapımını ve Cemerler Mahallemizde 200 Metrekare İstinat Duvarı Yapımını  tamamladıklarını söyledi. Çalışmaların Diğer Mahallelerde de  Devam Edeceğini Belirten
Uysal, kış ayının sert geçmesi nedeniyle bozulan yollarda da fen işleri  Müdürlüğü ekiplerimizce hızlı bir çalışma yürütüleceğini sözlerine ekledi.

Konu Hakkında Açıklama Yapan Cemerler Mahalle Muhtarı  Mustafa AY  İse Mahallemizde uzun yıllardır  bu Duvara Ve Bozuk Olan Yolumuza  ihtiyaç duyuyorduk. Gerçekten Yolda Yürümekte Zorluk Çekiyorduk Akseki Belediye Başkanımıza durumu anlattık. Sağ olsun kendileri Fen işleri Ekiplerini hemen Mahallemize  yollayarak toplamda 200 metrekarelik bu duvarın yapımına başlandı. Duvarın yapımı tamamlandıktan sonra duvarın yanında Bulunan  yolumuzun yapımına başlandı. Ben ve Mahalle halkımız bu yola gerçekten ihtiyaç duyuyorduk  Mahallemiz için çok önemli bir mevkiinin yolu olacak çünkü. Sonuç itibariyle Ben Buradan başta Belediye başkanım Ecz. M. İsmet UYSAL olmak üzere Tüm Akseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerine Kısacası Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum.” Dedi.