HOCAKÖY MAHALLEMİZE YENİ YOL TAMAMLANDI

Akseki Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekiplerimizce Hocaköy Mahallemizde Yıllardır  Patika Yol Olarak kullanılan yol Ekiplerimizce araç geçişine uygun hale getirildi.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Hocaköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ünlü “ Bu yol yıllardır , bu şekilde zar zor yürüyülebilen Hayvanlarımızla Zor Geçtiğimiz patika bir yoldu. Ancak Burada da evlerin ve Yaşlı Kesimin Çok bulunması , gerek ev sahiplerinin gerek Mahalle sakinlerinin hem bu mevkiye ulaşma da hem de evlerine ulaşmasında zorluk çekmelerinden dolayı durumu Akseki Belediye Başkanımız Mustafa İsmet UYSAL’a bildirdik. Kendisiyle gerekli görüşmeleri yaptık. Ekipler Mahallemize gelerek yıllardır sıkıntı olan yol sorunu çözdüler. Gerçekten Bu hizmetlerinden dolayı Ben Şahsım ve Mahalle Halkım Adına Başta Sn Belediye Başkanımız Ezc M. İsmet UYSAL Olmak Üzere  Emeği Geçen Tüm Personele Teşekkür ediyorum” dedi.

Ekipler Hocaköy Mahallemizde Çalışmaların Tamamlandığını Bildirdi.