AKSEKİ TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

Antalya'nın Akseki ilçesinde Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) yaptığı 409 konutun inşaatında sona gelindi.

Akseki Belediyesi Başkanımız Ecz M. İsmet Uysal, TOKİ Başkanlığı tarafından Kırcaboyu mevkisine yapılan konutları yerinde inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden süren inşaatlar hakkında bilgi alan Başkan Uysal, ilçede ilk kez böyle bir toplu konut hamlesine girişildiğini söyledi.

İlçede yaşanan konut açığının bu proje ile giderileceğini dile getiren Uysal, 26 bloğunda yapıldığını ve ince işlerinin devam ettiğini ifade etti.

Projenin, tarihi Akseki evlerinin geleneksel mimarisini göz önüne alarak hazırlandığını anımsatan ve projede cami ve ticaret birimlerinin de yer aldığını söyleyen Uysal, "Akseki TOKİ konutlarımız ilçeye güzel bir görünüm katacak. 16 Haziran cuma günü Akseki TOKİ Konutlarının, Belediye kültür salonunda konut kura çekilişini yapacağız. Ev sahipleri ve İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Firma yetkilisi Serkan Çakır, yaptığı açıklamada, TOKİ konutlarının 20 Eylül 2016 tarihinde ilk beton dökümünün gerçekleştirildiğini söyledi.  "Burada 26 bloktan oluşan 409  adet daire, cami, sosyal tesis ve ticaret merkezi var. Bloklarımızın imalatı yüzde 85'i tamamlandı. Şu anda tamamen ince işleri ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Eylül ayı sonunda geçici kabulün yapılmasının ardından eksiklikler giderilecek ve tapular çıkacak. Bu durumda daire sahiplerinin buraya yerleşmesi yılsonunu bulabilir" diye Konuştu.

Our website is protected by DMC Firewall!