ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

Akseki ve İbradı ilçelerindeki Şehit Aileleri ve Gazi yakınları iftarda buluştu.

Akseki ve İbradı Kaymakamlığı tarafından Akseki ve İbradı ilçesinde yaşayan Şehit Aileleri ve Gazi yakınlarına iftar yemeği verildi.

Akseki Ömer Duruk tesislerinde verilen İftar yemeğine Akseki Kaymakamı ve İbradı Kaymakam vekili Muhammed Emin Nasır, Akseki Belediye Başkanı Ecz M. İsmet Uysal  İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Mustafa Dilek, Akseki İlçe Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici, Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İftar yemeğinde Kaymakam Muhammed Emin Nasır, “Bu ülke için bu mübarek toprak vatan toprağı için, bayrağımız için ve bu vatanı kutsal sayan aziz milletimiz için Çanakkale’de, Kıbrıs’ta, Kore’de, 15 Temmuz gecesinde ve ülkemizin her karışında milletimizin kaderine, bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıkan isimsiz kahramanlarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek ayın, tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.