AKSEKİ OTOBÜS TERMİNALİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmet vermeye başladı.

Akseki Belediye Başkanımız Ecz M. İsmet Uysal, yaptığı açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında 24 Mart 2017 tarihinde açılışı yapılan, Akseki Otobüs Terminalinin hizmet vermeye başladığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon liralık yatırımla tamamlanan Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ilçeye kazandırıldığını belirten Uysal, şöyle konuştu.:

"8 bin 360 metrekare açık ve bin 200 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 9 bin 560 metrekarelik alana sahip terminalde aynı zamanda 22 yatak kapasiteli bir otel, 5 dükkan,7 şehirlerarası ve ilçelerarası peron, yürüme alanları ve açık otopark alanı da bulunuyor. Bu tesisin işletmesi Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyemize devredildi. Terminalin mobilya dekorasyon çalışmaları belediyemiz tarafından yaptırıldı. Otobüs firmalarıyla gerekli görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Terminalimizi hizmete açarak çok önemli sorunumuzu ortadan kaldırdık."

Uysal, ilçeye otobüs terminalini kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e Akseki halkı adına teşekkür etti.