BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'Ü AKSEKİ’DE TÖRENLERLE ANDIK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'ncu yılında Akseki'de törenlerle anıldı.

Akseki'deki ilk anma töreni Cumhuriyet Alanı'nda düzenlendi. Törene, Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Akseki Belediye Başkanımız Ecz. M. İsmet Uysal, Cumhuriyet Savcısı Güner Topal, Jandarma Komando Tabur Komutanı Yarbay Tuncay Başar, Emniyet Amiri Bülent Cumhur Gözetici Akseki AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güngör Erk  İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Atatürk'ü Anma etkinliği Belediye kültür salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler Atatürk ile ilgili şiirler okudu. Atütürk'ün askeri kişiliği hakkında konuşmalar yapıldı. Akseki Anadolu lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan orotoryo ve koro seslendirildi. Tören Akseki Merkez Camii İmam hatibi Osman Çopur Tarafından Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile son buldu.

Our website is protected by DMC Firewall!