AKSEKİ BELEDİYESİ ARALIK YI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Akseki Belediye Meclisi, yılın son toplantısını Belediye Başkanı Ecz. M. İsmet Uysal başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantıda, kasım ayında alınan kararlar okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Kasım ayında imar komisyonuna sevk edilen komisyon raporları okunarak komisyon raporuna göre kararlar alındı.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde 1978-1980 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Mehmet Uysal'ın isminin TOKİ konutlarının girişinde ana caddeye verilmesi kararlaştırıldı.

Akseki'nin Dutluca mahallesi yakınlarında yapılması planlanan 10 metre genişliğindeki taşıt yoluna ilişkin hazırlanan imar planı ile Güçlüköy mahallesine güneş enerjisi yapımı için hazırlanan imar planı kabul edildi.

Our website is protected by DMC Firewall!