AKSEKİ BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Akseki Belediye Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, 2017 yılında Akseki'ye büyük yatırımlar yapıldığını, 2018 yılının da hizmet yılı olacağını söyleyerek 2018 yılının hayırlı uğurlu olmasını söyledi.

Toplantıda aralık ayında alınan kararlar yeniden okunarak oy birliği ile kabul edildi

Toplantıda zabıta memurlarının fazla mesai ücreti görüşüldü. Zabıtaların fazla mesailerinin aylık 280 lira olarak ödenmesi kararlaştırıldı.

Akseki Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üyeliğine Tuba Çalışkan Kurt, Mehmet Ali Erdoğan, Mustafa Eroğlu, Mehmet Uyar ve Erdoğan Erdoğan seçildi.

Belediyenin sözleşmeli kadrosunda çalışan mimar, harita teknikeri ve inşaat teknikerliğinde çalışan personellerin ise 2018 yılında yeni sözleşme yapılmasına karar verilirken Meclisin 2018 yılında ise tatil yapmamasına karar verildi.

Toplantının bir diğer gündem maddesinde ise Belediyenin üst yapı projelerinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması için Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal'a yetki verildi.