BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Akseki Belediye Başkanlığı ve Belseki İnşaat Mim Müm Tur San Ltd Şti İle  Ortaklaşa gerçekleştirilen 6331 sayılı iş Kanunu Kapsamında Verilmesi Gereken Temel İş  sağlığı ve güvenliği Eğitimi İle İlgili ve Yangın Söndürme ve Mücadele İle İlgili  Akseki Belediyesi Şirketi  Personeline İş güvenliği eğitimi verildi. Dr.Faruk Öztaşçı’nın   katılımlarıyla Belediye Binası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Akseki Belediyesi’nde Özellikle ağır ve tehlikeli iş kollarında çalışan İşçilere ve Büro da çalışan memur ve işçilere yönelik  iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. Seminerde, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kurallar ve olası durumlarda yasal hakları anlatıldı.  Eğitim de İş Kazaları konularına özellikle değinilerek uygulamalı örnekleri yapıldı. İş Kazalarının Sebepleri, İş Yeri Tehlikeleri ve Riskleri Konularında Sağlık ve Güvenlik İşaretleri, Yangın Çeşitleri ve Yangın Söndürme Cihazlarının Tanıtımı ve Bunun yanında Kullanımı İle İlgili Teorik Bilgiler Verildi.