AKSEKİ’MİZE BİR BÜYÜK PROJE DAHA

Şehir Ormanı Aksekiye çok yakışacak. Akseki Şehir Ormanı ( Kent Park ) onaylandı.

Orman Genel Müdürlüğü ile Akseki Belediyemiz arasında yürütülen çalışmalar neticesinde ilçemizde TOKİ Konutları karşısında yapılması planlanan Akseki Kent Parkı ( Şehir Ormanı ) projesi belediyemizce onaylanarak Bakanlığa sunuldu. Yakın zamanda projelendirme çalışmaları başlayacak olan alanda Macera Parkı, Kır Lokantası, Seyir Terası, Suni Gölet, İbadethane, Yöresel Ürünler Satış Noktası, Manej ve Hayvan Barınağı, Kültür Evi, Kır Kahvesi, Paintball Alanı, Büfeler, Ormancılık Uygulamaları Tanıtım Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Flora Tanıtım Alanı, Amfi Tiyatro, Spor Tesis Destek Binası ve Spor alanları bulunmaktadır. Halkımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verebilecek bu proje ilçemizin gelişmesi ve cazibe merkezi haline gelmesinde büyük önem arz etmektedir. İlçemize Hayırlı Olsun.