AKSEKİ'DE 2.ETAP TOKİ KONUTLARI BAŞLIYOR

İlçemizde yapımı tamamlanan ve teslim aşamasına gelen 1.Etap Toki Konutlarına halkımızca yoğun rağbet gösterilmiş ve satışlar tamamlanmıştır.

Halen ilçemizde yaşanan konut sıkıntısı ve halkımızın devam eden yoğun talepleri neticesinde Boğaz Mahallesi 2. etap Toki Konutları 90 adet SA TİPİ (2+1), 32 adet SA TİPİ (3+1) projesi inşaatı Belediyemiz ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle başlayacaktır.

Başvuru ve kayıtlar belediyemizde yapılacaktır. Kayıtlar 1 Mart 2018 de başlayacak olup, 30 Nisan 2018 tarihine kadar sürecektir. Ayrıntılı bilgiyi www.akseki.bel.tr ve www.toki.gov.tr adreslerinden veya Belediyemiz İmar Müdürlüğünden edinebilirsiniz. Akseki Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü : (0242) 678 1008-09 TOKİ Danışma : 444 86 54