AKSEKİ BELEDİYESİ 8. ÖDÜLÜNÜ ALDI!

Akseki Belediyesi, Sarıhacılar mahallesinde tarihi kervan yolu üzerinde bulunan, restorasyonu tamamlanıp hayata geçirilen tarihi bir yapıda dinlenme, seyir ve duraklama imkanı sağlayıp bölgenin alternatif turizmine büyük katkı sağlayan ‘SARIHACILAR HAN RESTORASYON UYGULAMASI’ ile 8.Ödülünü Akdeniz Belediyeler Birliği’nden aldı.Ödül 22 Kasım tarihinde Mimar Sinan Kongre merkezinde düzenlenecek ödül töreninde AKSEKİ BELEDİYESİ’ne verilecek.

Geçtiğimiz günlerde ise Tarihi Kentler Birliği yarışmasında 3 adet proje ve 2 adet uygulama dalında olmak üzere 5 projeyle yarışmaya katılan Akseki Belediyesi’ne birincilikle verilmesi uygun görülen Jüri Özel Ödülü 15 Kasım tarihinde Yapex Restorasyon Fuarı’nda düzenlenecek ödül töreninde verilecek.
Ayrıca Akseki Belediyesi’nin tanıtım standıyla katılacağı 14-17 Kasım tarihlerindeki Yapex Restorasyon Fuarı’na tüm halkımız davetlidir.

Our website is protected by DMC Firewall!