AKSEKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ÖZKAN, MAZBATASINI ALDI.

Cumhur İttifakı adayı Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Akseki Adliyesi'ndeki mazbata töreninde Özkan, belediye meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını ilçe seçim kurulu yetkililerinden aldı.

Törende konuşan Özkan, seçim süresince kendisine destek verenlere ve seçmenlere teşekkür etti.

Özkan'ı ailesi, AK Parti ve MHP teşkilatındakiler yalnız bırakmadı.

Mazbata töreninin ardından Özkan, mevcut başkan Mustafa İsmet Uysal'dan görevi teslim aldı.

Vatandaşlarla belediye girişinde karşılanan Özkan, burada yapılan duadan sonra  belediye meclis toplantı salonuna geçildi.

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, belediye meclisi toplantı salonunda vatandaşlara yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönül belediyeciliğini Akseki'de hayata geçireceklerini söyledi. Özkan, "Bize inanan, güvenen bu halkın beklentisini boşa çıkarmamak için koltuğa oturmadan çalışacağız. 'Durmak yok yola devam' dedi.

Our website is protected by DMC Firewall!