Ulaşılabilir Belediye 0 (242) 678 1008

Koronavirüs Savaşçısı Hemşireye Doğum Günü Sürprizi

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında Akseki Devlet Hastanesinde görev yapan ve iki aydır evine gidemeyen hemşire Dilara Andaç’a doğum günü sürprizi yapıldı.
– Akseki Belediyesi’nin sosyal medya hesabına mesaj atan Dilara Andaç’ın ablası Lütfiye Andaç yaklaşık 2 aydır onu göremedikleri ve ilk defa doğum gününde ayrı kaldıklarını ifade ederek, hemşire olan kardeşine doğum günü sürprizi yapılması için Başkan Özkan’dan destek istedi. Bu isteğe kayıtsız kalmayan Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’da, Dilara Andaç’ı belediyeye çağırarak doğum gününü bizzat kendisi kutladı.Doğum gününün kutlandığı sırada ailesi de telefonda görüntülü olarak katılarak destek verdi.
Akseki Devlet Hastanesinde görev yapan Sorumlu Hemşire Hürü Sağır ile iletişim kuran Akseki Belediyesi personelleri,Belediye Başkanının rahatsızlandığını söyleyerek Dilara Andaç’ı ve Sorumlu Hemşire Hürü Sağır’ı hastaneden alarak belediye binasına getirdi. Makam odasına giren Andaç hemşire,başkan Özkan ile sohbet ettikten hemen sonra kapı çalınıp karşısında doğum günü pastası ve video konferans yolu ile görüntülü olarak kendisini bekleyen ailesini görünce duygulu anlar yaşadı. Yapılan sürpriz karşısında bir hayli şaşıran Andaç, bu sürprizden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür etti.
Akseki Belediye Başkanı Özkan, “Bütün gönlümüz her şeyimiz sizinle, belediye olarak, her zaman hizmetinizdeyiz. Hepinizi tebrik ediyorum, Allah razı olsun. Bütün sağlık çalışanlarına, başta doktorlar, siz hemşireler ve hizmetli arkadaşlarımız olarak hepinizden Allah razı olsun. Sizlerin ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı biliyoruz. Size nasıl doğum günü sürprizi yaparız diye çok düşündük.En son sizi belediyemize çağırmayı planladık. Nice mutlu sağlıklı yıllara” şeklinde konuştu.
Hemşire Dilara Andaç ise, “Ablamın mesaj atması üzerine Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan duyarsız kalmayıp benim doğum günümü kutlayıp bu organizasyonu hazırladığı için çok teşekkür ederim.Zaten bu zorlu süreçte bizi yalnız bırakmayan sürekli hastanemize destek olan,hediyeler veren İbrahim Beye çok teşekkür ederim.Ülkemizde yaşanan pandemiden dolayı uzun süredir evime gidemiyorum. İlk defa ailemden ayrı bir doğum günü geçiriyorum. Bu yüzden hüzünlüydüm ama bu sürprizden sonra çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Evde kalın, sağlıkla kalın”dedi.