Başkan Özkan’dan Hemşirelere Çiçek

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla, ilçedeki hemşirelerin haftasını kutladı.

Akseki Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ın selamını ileterek Akseki İlçe Devlet Hastanesi ve Akseki Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan hemşirelere çiçek dağıtıldı.112 Acil Servisinde çalışan att ve paramediklere de çiçek verildi.
Başkan Özkan yaptı yazılı açıklamada “Değerli sağlık çalışanlarımıza hemşirelerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşireler haftalarını kutluyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte ülkemiz ve dünya açısından pandemi noktasında küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Burada sağlık personelimizin yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Ailelerinden, sevdiklerinden, çocuklarından, eşlerinden ve evlerinden uzak kalarak toplumun mutluluğu ve sağlığı için büyük bir gayret ve çaba gösteriyorlar. Bir sonraki Hemşireler Haftasına daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir toplum olarak girmeyi temenni ediyorum.”dedi.